Skip to content

adress

Markusgatan 17

774 30 Avesta

info@avestahalsan.se

Enligt den nya förordningen om GDPR önskar vi inga personuppgifter i mejl.


Telefontid

Måndag – Fredag 

Kl: 07,00 – 16,00

Vårdcentral Avestahälsan AB

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag mer än 7700 listade patienter och ökar kontinuerligt. Hos oss arbetar distriktsläkare (specialistläkare i allmänmedicin), ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor och sjuksköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL, hjärta/blodtryck, missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeuter samt undersköterskor och eget lab.

Vi är en privatägd vårdcentral som har vårdvalsavtal med Region Dalarna så för den enskilde patienten gäller exakt samma förutsättningar, vårdgarantier och avgifter etc som på en offentligt driven vårdcentral. Vårdcentral Avestahälsan är fristående från stora vårdbolag och har verksamhet bara i Avesta men med många listade patienter även från omgivande kommuner både i södra Dalarna och norra Västmanland.

Avestahälsan skall aktivt bidra till Sveriges bästa lokala sjukvårdssystem. Vi strävar mot att vara Sveriges mest attraktiva vårdarbetsplats som attraherar den bästa hälso- och sjukvårdspersonalen. Vi ska bedriva vård av absolut högsta kvalitet med trygga och trogna patienter. 

Våra lokaler blev utökade och nyrenoverade 2021 och väl anpassade för verksamheten. Vi delar fastigheten med Företagshälsovård Avestahälsan. Vi har gemensam reception på entrévåningen. Vårdcentralen har verksamhet på samtliga tre plan där översta våningen delas med företagshälsovården, två trappor upp.

Vi har öppet helgfria vardagar. Därutöver kan man alltid kontakta oss via ”Mina Vårdkontakter”.

Om Avestahälsans vårdcentral

Öppettider 

 
Vårdcentralen

Måndag – Fredag

07,30-17,00

Företagshälsovården

Måndag – Fredag

08,00 – 16,00

 

T: 0226 – 800 70

Markusgatan 17, 77430 Avesta