VC AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag drygt 7500 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL och missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeut samt undersköterskor och eget lab.
Läs gärna mer om vilka vi är och vad vi gör på http://avestahalsan.se/vardcentralen/

SAMTALSTERAPEUT

Vi söker nu en samtalsterapeut för vikariat på minst ett år från och med april 2021 på grund av föräldraledighet.

Här finns möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med lätt till måttlig psykisk ohälsa i nära samverkan med andra tvärprofessionella yrkesgrupper inom primärvård. Vi har två samtalsterapeuter på vårdcentralen.

 

Arbetet sker enligt nationella riktlinjer med bedömningssamtal, likaså i primärvårdens åtagande gällande psykisk ohälsa både individuellt och i grupp.

Som medarbetare på Vårdcentralen Avestahälsan kommer du att utföra bedömningar av psykisk ohälsa samt arbeta med psykoterapeutiska behandlingar som efter bedömning och överenskommelse kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram.

Kvalifikationer
Krav
Minst steg-1-utbildning inom psykoterapi.
Din grundprofession är psykolog, psykoterapeut, socionom eller annan adekvat utbildning.

Meriterande
Erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller företagshälsovård.
Erfarenhet av arbete med multimodalt team och krisstöd.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka så väl internt som externt. Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.

 

Är du samtalsterapeut och nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

 

Tveka då inte att snarast maila oss på sokjobb@avestahalsan.se, gärna med ett personligt brev och CV. Kontakta även gärna en av våra samtalsterapeuter för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär. Intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande.

 

Klara Hagfeldt, psykolog. klara.hagfeldt@regiondalarna.se

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. marcus.carlsson@avestahalsan.se  070-350 06 32