VC AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag drygt 7000 listade patienter som stadigt ökar varje månad. Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL och missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeut samt undersköterskor och eget lab. Läs gärna mer om vilka vi är och vad vi gör på http://avestahalsan.se/vardcentralen/

FHV AvestaHälsan

AvestaHälsan startades som företagshälsovård i mitten av 1970-talet och har idag drygt 180 anslutna stora och små företagskunder med tillsammans ca 5 500 anställda. Vi verkar lokalt inom södra Dalarna och norra Västmanland. Vi tillhandahåller företagsläkare, företagssköterskor, ergonom, sjukgymnaster, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör.
Läs gärna mer om vår verksamhet och oss som arbetar här på
http://foretag.avestahalsan.se/

AvestaHälsan ska aktivt bidra till Sveriges bästa lokala sjukvårdssystem, vara en naturlig partner till de lokala arbetsgivarna, både offentliga och privata, med en låg tröskel till kontakt. Vi erbjuder allt från hälsokontroller, körkortsintyg och lagstadgade hälsoundersökningar till omfattande arbetsmiljöutredningar och rehabiliteringsåtgärder. Utöver detta bedriver vi ett flertal kurser, hälsofrämjande insatser och utbildningar samt erbjuder ledningsstöd inom systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) till företag och organisationer. Vi är även lokal underleverantör till flera rikstäckande företagshälsor och medlem i Sveriges Företagshälsor.

MEDICINSK SEKRETERARE

Med stadigt ökande både antal listade patienter och kunder på företagshälsovården önskar vi nu bli ännu fler medarbetare i vårt härliga gäng, både för att få en ännu bättre arbetsmiljö för oss alla samt för att säkerställa fortsatt god tillgänglighet för våra patienter och kunder.
Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av verksamheten! Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och en härlig arbetsgemenskap.

Utöver journaldokumentation ingår även receptionsarbete, remiss- och posthantering samt övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Vi arbetar i två journalsystem, Take Care för Vårdcentralen och 3Q för Företagshälsovården.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka så väl internt som externt. Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.

Är du medicinsk sekreterare och nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?
Tveka då inte att ringa eller skicka ett mail till sokjobb@avestahalsan.se alternativt kontakta en av våra medicinska sekreterare, Annelie Englund, för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär. Intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande.

Annelie Englund, medicinsk sekreterare. annelie.englund@avestahalsan.se

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!