VC AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag drygt 7300 listade patienter som stadigt ökar varje månad. Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL och missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeut samt undersköterskor och eget lab. Läs gärna mer om vilka vi är och vad vi gör på http://avestahalsan.se/vardcentralen/

Några minuter bort ligger Avesta Lasarett som är ett länsdelslasarett med bland annat dygnet-runt-öppen Akutmottagning, röntgenavdelning, kemlab samt vårdavdelningar och specialistmottagningar inom Internmedicin & Geriatrik. Drygt 7 mil norrut i Falun ligger länssjukhuset Falu Lasarett som är ett fullt utrustat akutsjukhus.

LEG LÄKARE ALLMÄNMEDICIN

Vårdcentralen AvestaHälsan har 3-4 läkare med specialistkompetens i Allmänmedicin. En arbetar heltid, två av dem arbetar deltid och en har nu med ålderns rätt trappat ner det kliniska arbetet till förmån för mer handledning av ST-läkare, SÄBO, ungdomsmottagning etc.

Vi har 4 ST-läkare varav två är inne på sitt andra år och de andra två har mindre än 2 år kvar till specialistkompetens. Därutöver har vi kontinuerligt 1-2 AT-läkare i ett halvår åt gången.

Med stadigt ökande antal listade patienter önskar vi nu bli ännu fler medarbetare i vårt härliga gäng, både för att få en ännu bättre arbetsmiljö för oss alla samt för att säkerställa fortsatt god tillgänglighet för våra patienter.

Är du legitimerad läkare och är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Tveka då inte att ringa eller skicka ett mail med personligt brev, CV och ett par aktuella referenser till sokjobb@avestahalsan.se.

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!