FHV AvestaHälsan

AvestaHälsan startades som företagshälsovård i mitten av 1970-talet och har idag drygt 180 anslutna stora och små företagskunder med tillsammans ca 5 500 anställda. Vi verkar lokalt inom södra Dalarna och norra Västmanland. Vi tillhandahåller företagsläkare, företagssköterskor, ergonom, sjukgymnaster, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Läs gärna mer om vår verksamhet och oss som arbetar här på http://foretag.avestahalsan.se/

AvestaHälsan ska aktivt bidra till Sveriges bästa lokala sjukvårdssystem, vara en naturlig partner till de lokala arbetsgivarna, både offentliga och privata, med en låg tröskel till kontakt. Vi erbjuder allt från hälsokontroller, körkortsintyg och lagstadgade hälsoundersökningar till omfattande arbetsmiljöutredningar och rehabiliteringsåtgärder. Utöver detta bedriver vi ett flertal kurser, hälsofrämjande insatser och utbildningar samt erbjuder ledningsstöd inom systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) till företag och organisationer. Vi är även lokal underleverantör till flera rikstäckande företagshälsor och medlem i Sveriges Företagshälsor.

FÖRETAGSKÖTERSKA

På AvestaHälsan har vi 5 företagssköterskor, företagsundersköterska, samtalsterapeut, ergonom/sjukgymnast samt 3 företagsläkare. Med alltfler anslutna företag och dess anställda önskar vi nu bli ännu fler medarbetare i vårt härliga gäng både för att få en ännu bättre arbetsmiljö för oss alla och för att säkerställa fortsatt god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker en företagssköterska att välkomna in i vårt härliga gäng då en av våra sköterskor kommer gå över till att arbeta på vår vårdcentral istället.

Kvalifikationer

Krav
Leg sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet.

Meriterande
Vidareutbildning inom företagshälsovård.

Erfarenhet av arbete inom Företagshälsovård och/eller arbetsmiljöarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka såväl internt som externt. Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.

Är du företagssköterska eller önskar bli det och är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Tveka då inte att snarast maila oss på sokjobb@avestahalsan.se, gärna med ett personligt brev och CV. Kontakta även gärna en av våra företagssköterskor, Marie Ahlenius, för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär. Intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande.

Marie Ahlenius, Företagssköterska. marie.ahlenius@avestahalsan.se

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!