FHV AvestaHälsan

AvestaHälsan startades som företagshälsovård i mitten av 1970-talet och har idag drygt 180 anslutna stora och små företagskunder med tillsammans ca 5 500 anställda. Vi verkar lokalt inom södra Dalarna och norra Västmanland. Vi tillhandahåller företagsläkare, företagssköterskor, ergonom, sjukgymnaster, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Läs gärna mer om vår verksamhet och oss som arbetar här på http://foretag.avestahalsan.se/

AvestaHälsan ska aktivt bidra till Sveriges bästa lokala sjukvårdssystem, vara en naturlig partner till de lokala arbetsgivarna, både offentliga och privata, med en låg tröskel till kontakt. Vi erbjuder allt från hälsokontroller, körkortsintyg och lagstadgade hälsoundersökningar till omfattande arbetsmiljöutredningar och rehabiliteringsåtgärder. Utöver detta bedriver vi ett flertal kurser, hälsofrämjande insatser och utbildningar samt erbjuder ledningsstöd inom systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) till företag och organisationer. Vi är även lokal underleverantör till flera rikstäckande företagshälsor och medlem i Sveriges Företagshälsor.

FÖRETAGSLÄKARE

På AvestaHälsan har vi 1 specialistkompetent företagsläkare och ytterligare en deltidsarbetande blivande företagsläkare samt 3-4 företagssköterskor.

Med alltfler anslutna företag och dess anställda önskar vi nu bli ännu fler medarbetare i vårt härliga gäng både för att få en ännu bättre arbetsmiljö för oss alla och för att säkerställa fortsatt god tillgänglighet för våra kunder.

Är du företagsläkare eller önskar bli det och är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Tveka då inte att ringa eller skicka ett mail till sokjobb@avestahalsan.se alternativt kontakta en av våra företagsläkare, Katrin Jacobsson, för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär.

Katrin Jacobsson, Företagsläkare. 070-687 26 34.

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!