VC AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag ca 7500 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL och missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeuter samt undersköterskor och eget lab.

Läs gärna mer om vilka vi är och vad vi gör på http://avestahalsan.se/vardcentralen/

DISTRIKTSSKÖTERSKA/SJUKSKÖTERSKA

På Vårdcentralen AvestaHälsan har vi 7 distriktssköterskor, 2 barnmorskor samt ytterligare 3 sjuksköterskor. Flera är profilerade och vidareutbildade inom BVC, diabetes, KOL/Astma, demens, inkontinens, missbruk etc. Därutöver har vi hjälp av pensionärer som hoppar in då och då och hjälper till med framförallt telefonrådgivning.

En av de viktigaste arbetsuppgifterna på vårdcentralen är vår telefonrådgivning som ofta utgör första kontakten för våra patienter.

Vi söker nu ytterligare två distriktssköterskor och/eller sjuksköterskor att välkomna in i vårt härliga gäng!

Kvalifikationer

Krav
Distriktssköterska eller Sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet.

Meriterande
Erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller arbete med sjukvårdsrådgivning.

Bred yrkeserfarenhet som sköterska.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka så väl internt som externt. Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.

Är du distriktssköterska och nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Tveka då inte att snarast maila oss på sokjobb@avestahalsan.se, gärna med ett personligt brev och CV. Kontakta även gärna en av våra distriktssköterskor, Kicki Ernfors, för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär. Intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande.

Kicki Ernfors, distriktssköterska. kristina.ernfors@ltdalarna.se

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!