VC AvestaHälsan

Vårdcentral AvestaHälsan har funnits sedan 2012 och har idag drygt 7300 listade patienter som stadigt ökar varje månad. Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, distriktssköterskor med olika profilområden såsom diabetes, antikoagulantia, inkontinens, astma/KOL och missbruk och rehabkoordinator. Vi har även rådgivningssköterskor, medicinska sekreterare, psykoterapeut samt undersköterskor och eget lab. Läs gärna mer om vilka vi är och vad vi gör på http://avestahalsan.se/vardcentralen/

Några minuter bort ligger Avesta Lasarett som är ett länsdelslasarett med bland annat dygnet-runt-öppen Akutmottagning, röntgenavdelning, kemlab samt vårdavdelningar och specialistmottagningar inom Internmedicin & Geriatrik. Drygt 7 mil norrut i Falun ligger länssjukhuset Falu Lasarett som är ett fullt utrustat akutsjukhus.

DISTRIKTSSKÖTERSKA

På Vårdcentralen AvestaHälsan har vi 6 distriktssköterskor, 1-2 barnmorskor samt ytterligare 3 sjuksköterskor. Flera är profilerade och vidareutbildade inom BVC, diabetes, KOL/Astma, demens, inkontinens, missbruk etc. Därutöver har vi en pensionär som hoppar in då och då och hjälper till med ffa telefonrådgivning.

Med stadigt ökande antal listade patienter önskar vi nu bli ännu fler medarbetare i vårt härliga gäng, både för att få en ännu bättre arbetsmiljö för oss alla samt för att säkerställa fortsatt god tillgänglighet för våra patienter.

Är du distriktssköterska och nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Tveka då inte att ringa eller skicka ett mail till sokjobb@avestahalsan.se alternativt kontakta en av våra distriktssköterskor, Kicki Ernfors, för att höra mera om hur vi har det och vad arbetet hos oss innebär.

Kicki Ernfors, distriktssköterska. kristina.ernfors@ltdalarna.se

Marcus Carlsson, VD & specialistläkare. 070-350 06 32. marcus.carlsson@avestahalsan.se

Varmt välkommen till oss på AvestaHälsan!